Till sidans innehåll

Välkommen till Mölndals Golfklubb!

Sommarerbjudanden

Erbjudande 1: Välkommen att spela Mölndals GK och avnjuta en god lunch på Restaurang Eagle, för bara 350 kronor! Lunchmeny finns att se här. Erbjudandet gäller alla vardagar under juni och juli månad.
Erbjudande 2: För dig som vill spela lite mer: Teckna ett sommarmedlemskap och spela fritt under juni och juli för bara 1 500 kronor. Erbjudandet gäller för alla som är fullvärdiga medlemmar i annan golfklubb i SGF.

Greenfee och lunch
Välkommen att spela Mölndals GK och avnjuta en god lunch på Restaurang Eagle, för bara 350 kronor totalt! Lunchmeny finns att se här. Erbjudandet gäller alla vardagar under juni och juli månad. Se aktuellt bokningsläge.

Sommarmedlemsskap
För dig som vill spela lite mer: Teckna ett sommarmedlemskap och spela fritt under juli och augusti för bara 1 500 kronor. Erbjudandet gäller för alla som är fullvärdiga medlemmar i annan golfklubb i SGF.

Kontakta oss på reception.molndalsgk@telia.com eller 031-993030.

Bli fullvärdig medlem i Mölndals GK

Vi har fortfarande ett fåtal spelrätter kvar, och erbjuder dessa för endast 3 600 kronor, för obegränsat spel under hela 2015.
Befintliga medlemmar som värvar ny medlem får ett golfhäfte av klubben (värde 495 kr).
Mer information om medlemskap finns här.
Kontakta oss gärna på reception.molndalsgk@telia.com eller 031-993030.

Vi har ett fåtal spelrätter kvar, och erbjuder dessa för endast 3 600 kronor, för obegränsat spel under hela 2015. Ett kanonerbjudande!

Mer information om medlemskap finns här

Kontakta oss gärna på reception.molndalsgk@telia.com eller 031-993030.

Erbjudande till alla gäster

Nu får du som är gäst till en medlem med A-spelrätt 150 kr rabatt på greenfeen. Har du en kompis som inte är medlem i någon klubb, så kan denne också vara med och spela mot greenfee. Vi accepterar 2 pay-and-playspelare i varje boll.

Information om banan

Anläggningen ligger strax öster om Lindome, ca. 20 km söder om Göteborg. Här finns allt man behöver för en lyckad golfdag. I klubbhuset finns det reception och en shop som drivs av Innesvingen. En trappa upp ligger vår restaurang med en härlig uteplats. Vi har fräscha omklädningsrum och bastu för den som vill värma sig. Kanske vill du istället värma upp på vår range eller öva inspel eller puttning på vårt övningsområde i anslutning till klubbhuset. När du känner dig redo kan vi erbjuda dig flera spelalternativ enligt nedan.
18-hålsbanan erbjuder en omväxlande spelupplevelse med krav på precision och planering men belönar dig med en naturupplevelse av sällan skådat slag. Banan är i mycket fin kondition och har under senaste året förbättrats på flera punkter i linje med vår Masterplan. Vågar du anta utmaningen?
Bemannad kiosk finns efter hål 6 och 13. Kiosken erbjuder ett fantastiskt fint utbud av smörgåsar, drycker, snacks och mycket annat, till riktigt bra priser. Sortiment och öppettider
9-hålsslingan. Kanske vill du ta en runda innan jobbet eller kanske på kvällen innan det skymmer. Då passar en 9-hålare perfekt. Information om hur du bokar tid för 9 hål finns under bokningsinformation.
6-håls Pay & Play erbjuds inom övningsområdet. Inget officiellt handicap krävs. Betalas i klubbhusets entré eller i receptionen.
Golfbilar. Helt i linje med vårt miljöengagemang har vi givetvis 6st eldrivna bilar anpassade för vår kuperade bana.
Välkommen!

18-hålsbanan erbjuder en omväxlande spelupplevelse med krav på precision och planering men belönar dig med en naturupplevelse av sällan skådat slag. Banan är i mycket fin kondition och har under senaste åren förbättras avsevärt, framför allt greenområdena.

Reception/shop

Receptionen är öppen:
(1 maj - 30 sept. 2015)

Måndag10:00 - 15:30
Tisdag07:30 - 17:00
Onsdag07:30 - 17:30
Torsdag07:30 - 17:30
Fredag07:30 - 15:00
Lördag08:00 - 16:00
Söndag08:00 - 16:00
Helgdag08:00 - 16:00

Bokning går att göra på golf.se, i terminalen på klubben eller på telefon 031-99 30 30. Checka in senast 20 min innan start. Betalning av greenfee går att göra direkt i terminalen i entren.

Tänk på att boka av din beställda tid om du får förhinder och inte kan utnyttja den.

Baninformation

Banan är öppen med ordinarie greener. VÄLKOMNA!

Bra länkar

Göteborgs Golfförbund