Till sidans innehåll

Välkommen till Mölndals Golfklubb!

Vårt fantastiska erbjudande om fullvärdigt medlemskap med A-spelrätt för 2000kr år 2014 är nu fulltecknat.
Vill du sätta upp dig på kö för en A-spelrätt inför år 2015 kan du ringa 031-993030.

Här har du möjlighet att bli medlem i en klubb, där det finns en fantastisk klubbkänsla och ett stort engagemang hos medlemmarna.
Vi har en anläggning där naturligtvis 18-hålsbanan är den riktigt stora tillgången, men som även innefattar drivingrange, korthålsbana och träningsområden.
Omgivningen runt banan är väldigt naturskön. Man spelar helt ostört från trafik och andra oljud. Du riskerar nästan aldrig att bli utsatt för risken att träffas av sneda slag.
Layouten på banan gör att den aldrig upplevs som tråkig och du får dessutom en härlig promenad på köpet.
Nu har vi därför riktigt bra erbjudande på medlemskap.
Är du nyfiken eller intresserad kontakta oss gärna på

Reception.molndalsgk@telia.com

Erbjudande till gäster!
Nu får du som är gäst till en medlem med A-spelrätt 150kr rabatt på greenfeen.
Har du en kompis som inte är medlem i någon klubb, så kan denne vara med och spela mot greenfee. Vi accepterar 2 pay-and-playspelare i varje boll.
Går du ut före kl. 12.00 måndag t.o.m. lördag och spelar 18 hål, kan du lämna in din bilnyckel i receptionen och för 250kr få den avfettad, tvättad och dammsugen. Nyckeln hämtar du efter ronden i receptionen och bilen står som ny på parkeringen.

Anläggningen ligger strax öster om Lindome ca. 20 km söder om Göteborg. Här finns allt man behöver för en lyckad golfdag. I klubbhuset finns det reception och en shop som drivs av Innesvingen och en trappa upp ligger vår restaurang med en härlig uteplats. Vi har fräscha omklädningsrum och det finns flera toaletter. Kanske vill du värma upp på vår range eller öva inspel eller puttning på vårt övningsområde i anslutning till klubbhuset. När du känner dig redo kan vi erbjuda dig flera spelalternativ enligt nedan.

18-hålsbanan erbjuder en omväxlande spelupplevelse med krav på precision och planering men belönar dig med en naturupplevelse av sällan skådat slag. Banan är i mycket fin kondition och har under senaste året förbättrats på flera punkter i linje med vår Masterplan. Vågar du anta utmaningen?

Kiosk på banan.
Efter hål 6 och 13 kommer man till vår fina kiosk, som är bemannad och som bl.a. erbjuder fantastiskt fina smörgåsar till riktigt bra priser.
För sortiment och öppettider se fliken kiosk.

9-hålsslingan. Kanske vill du ta en runda innan jobbet eller kanske på kvällen innan det skymmer. Då passar en 9-hålare perfekt. Du bokar enligt anvisningarna i menyn till vänster. Spelet sker på stora banans hål 1 till 4 och hål 14-18.

6-håls Pay-and Play erbjuds inom övningsområdet. Inget officiellt handicap krävs. Betalas i klubbhusets entré eller i receptionen.

Golfbilar. Helt i linje med vårt miljöengagemang har vi givetvis 6st eldrivna bilar anpassade för vår kuperade bana.

För den som önskar medlemskap i denna spännande förening finns det idag fantastiska möjligheter.
Kontakta oss genom E-post:
molndalsgk@telia.com

V.16
Datum Dag Händelse
14/4 Måndag
15/4 Tisdag
16/4 Onsdag
17/4 Torsdag
18/4 Fredag
19/4 Lördag
20/4 Söndag

Vädret

Baninformation

Banan är öppen för spel på ordinarie greener och med ordinarie bansträckning.

VÄLKOMNA!

Vid frost råder totalt spelförbud på banan! Det gäller även för spel på vintergreener.

Reception/shop

Fr.o.m. 1 april är receptionen öppen enligt följande
måndag -fredag   08-17
Lunchstängt ca.11.40-12.20

Påskhelgen är receptionen öppen 8-16 samtliga dagar.

Bokning går att göra på golf.se samt i terminalen på klubben.
Ankomstmarkering samt betalning av greenfee
går att göra i vår terminal i entren
.

Välkomna!