Till sidans innehåll

Välkommen till Mölndals Golfklubb!

Kanonerbjudande!

Bli fullvärdig medlem i Mölndals GK, med spelrätt, och spela obegränsat med golf hela 2015 för endast 3 600 kronor.

Här har du möjlighet att bli medlem i en klubb med en fantastisk klubbkänsla och ett stort engagemang hos medlemmarna.

Vi har en anläggning där naturligtvis 18-hålsbanan är den riktigt stora tillgången, men som även innefattar drivingrange, korthålsbana och träningsområden.

Omgivningen runt banan är mycket naturskön. Man spelar helt ostört från trafik och andra oljud. Layouten på banan gör att den aldrig upplevs som tråkig och du får dessutom en härlig promenad på köpet.

Nu har vi ett riktigt bra erbjudande på medlemskap. Är du nyfiken eller intresserad kontakta oss gärna på reception.molndalsgk@telia.com eller 031-993030.

Erbjudande till alla gäster!

Nu får du som är gäst till en medlem med A-spelrätt 150 kr rabatt på greenfeen. Har du en kompis som inte är medlem i någon klubb, så kan denne vara med och spela mot greenfee. Vi accepterar 2 pay-and-playspelare i varje boll.

Går du ut före kl. 12.00 måndag-lördag och spelar 18 hål, kan du lämna in din bilnyckel i receptionen och för 270 kr få den avfettad, tvättad och dammsugen. Nyckeln hämtar du efter ronden i receptionen och bilen står som ny på parkeringen.

Anläggningen ligger strax öster om Lindome, ca. 20 km söder om Göteborg. Här finns allt man behöver för en lyckad golfdag. I klubbhuset finns det reception och en shop som drivs av Innesvingen. En trappa upp ligger vår restaurang med en härlig uteplats. Vi har fräscha omklädningsrum och bastu för den som vill värma sig. Kanske vill du istället värma upp på vår range eller öva inspel eller puttning på vårt övningsområde i anslutning till klubbhuset. När du känner dig redo kan vi erbjuda dig flera spelalternativ enligt nedan.

18-hålsbanan erbjuder en omväxlande spelupplevelse med krav på precision och planering men belönar dig med en naturupplevelse av sällan skådat slag. Banan är i mycket fin kondition och har under senaste året förbättrats på flera punkter i linje med vår Masterplan. Vågar du anta utmaningen?

Bemannad kiosk finns efter hål 6 och 13. Kiosken erbjuder ett fantastiskt fint utbud av smörgåsar, drycker, snacks och mycket annat, till riktigt bra priser. Sortiment och öppettider

9-hålsslingan
. Kanske vill du ta en runda innan jobbet eller kanske på kvällen innan det skymmer. Då passar en 9-hålare perfekt. Information om hur du bokar tid för 9 hål finns under bokningsinformation.

6-håls Pay & Play erbjuds inom övningsområdet. Inget officiellt handicap krävs. Betalas i klubbhusets entré eller i receptionen.

Golfbilar. Helt i linje med vårt miljöengagemang har vi givetvis 6st eldrivna bilar anpassade för vår kuperade bana.

Välkommen!

Reception/shop

Receptionen är öppen:
(1 maj - 30 sept. 2015)

Måndag10:00 - 15:30
Tisdag07:30 - 17:00
Onsdag07:30 - 17:30
Torsdag07:30 - 17:30
Fredag07:30 - 15:00
Lördag08:00 - 16:00
Söndag08:00 - 16:00
Helgdag08:00 - 16:00

Bokning går att göra på golf.se, i terminalen på klubben eller på telefon 031-99 30 30. Checka in senast 20 min innan start. Betalning av greenfee går att göra direkt i terminalen i entren.

Tänk på att boka av din beställda tid om du får förhinder och inte kan utnyttja den.

Välkommen!

Baninformation

Banan är öppen med ordinarie greener. VÄLKOMNA!

Bra länkar

Göteborgs Golfförbund