Boka starttid

Boka tider i Sweetspot appen. Sedan början av april 2020 använder vi appen Sweetspot när det gäller bokning av starttider. Detta innebär att du inte längre kan boka starttider som tidigare via Min Golf. Anmälan till tävlingar, herr- och damgolf samt klubbaktiviteter sker dock fortfarande via Min Golf. För att göra bokningar i Sweetspot behöver du ladda ner den kostnadsfria appen Sweetspot till din mobila enhet (finns tillgänglig i både App Store och Google Play). Du kommer direkt till nedladdningssidan genom denna länk: www.onelink.to/sweetspot. Har du redan appen vänligen kontrollera att du har den senaste uppdateringen. Framöver kommer gäster även att kunna boka starttider via en widget på hemsidan men denna funktion är ännu inte aktiverad. Varför byter vi till Sweetspot? Förutom appen, som vänder sig till golfspelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar på Mölndals GK. Vi får en modern plattform som skapar automatisering och som ger oss mer tid att ge gäster, partners och medlemmar en ännu bättre upplevelse på plats. All starttidsbokning sker via appen i Sweetspot och gäster får betala olika pris för olika starttider. Sweetspot arbetar med dynamisk prissättning som används inom många andra branscher, exempelvis hotell- och flygbokningar. Exempelvis kommer en förmiddagstid på lördagar vara dyrare än en kvällstid på tisdagar. Vi ser detta som en stor fördel då vi har ett begränsat utbud med starttider och ständigt strävar efter bra tillgänglighet för våra gäster, medlemmar och partners. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt.