Crowdfunding

Med start den 4 augusti - 29 september kör Mölndals GK crowdfunding-golf på fredagar. Här finns mer information om hur du gör för att delta.

Crowdfunding, eller s.k. "gräsrotsfinansiering" handlar om att människor utifrån egen förmåga, och hur intressant man tycker att ett projekt är, frivilligt betalar i olika nivåer.

Vi testar nu en crowdfunding-modell för golf på fredagar på Mölndals GK. Istället för att betala greenfee som vanligt finns möjlighet att istället efter rundan lägga den peng som spelaren anser att rundan var värd.

Bokning sker som vanligt på hemsidan, Min Golf, eller genom att ringa till receptionen på 031 - 99 30 30.

Crowdfunding-nivåer:

• För 200 kr tackar Mölndals GK för bidraget och välkomnar spelaren till fria bollar på rangen fredagar kl. 13-15.
  • För 300 kr kan spelaren boka en ledig tid en annan dag till halverad greenfee, plus samma som för 150 kr.
  • För 500 kr går det att boka vilken tid som helst, och klubben bjuder på golfbil för denna runda, plus samma som tidigare nivåer.
  • För 750 kr får spelaren nästa runda gratis, inklusive golfbil och lunch, plus samma som tidigare nivåer.

Alla är välkomna, även spelare som kanske inte har ett officiellt handicap eller som för tillfället inte är medlem i någon klubb.

All information om upplägget finns också tillgänglig vid klubbhuset.

Crowdfunding med Swisch görs till nr 0709 - 34 80 47. Ange golf-ID för att ta del av erbjudande.
Crowdfunding med kontanter görs med greenfee-kuvert i foajen, skriv golf-ID för att ta del av erbjudande.
Crowdfunding med betalkort kan göras i receptionen.

Har du några frågor är du välkommen att ringa till receptionen eller maila på reception.molndalsgk@telia.com.

Välkommen!!