Välkommen till Mölndals Golfklubb!

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår natursköna golfbana strax söder om Göteborg.

Banan ligger i ett område som kallas Hassungared, strax öster om Lindome.

Vår 18-hålsbana är framför allt känd för sin naturskönhet och det rika djurlivet.

Varje enskilt hål på banan har sitt eget rum i naturen vilket skapar en fantastiskt avslappnad och skön atmosfär. Banan i sig är inte särskilt lång, men lite "knixig" och det gäller att placera bollen på ett bra sätt runt denna vackra utmaning.

Greenfee och bokningsinformation

Hål 2

GREENFEE

18 hål

Greenfee se Sweetspot appen.

Bokningar kan göras i förväg, upp till 30 dagar innan, bokning görs på appen Sweetspot, eller via telefon 031-993030.

Vi har uppställningsplats för 4 Husbil/Husvagnar OBS ganska brant backe/grusväg upp till ställplatsen.

Välkomna Till Mölndals Golfklubb

AVBOKNINGSREGLER

Receptionen och golfvärdar har befogenhet att sätta samman spelare till 4-bollar inom en tidsram om 30 minuter

• för att optimera platstillgången.
  • Eventuella avbokningar skall göras senast 3 timmar före bokad starttid.
  • Alla starttider skall anmälas/kvitteras senast 15 minuter före start.
  • EJ avbokad eller kvitterad tid betraktas som "NO SHOW" och följande avgifter faktureras:
  •        Medlemmar 100 kr
  •        Gäster 250 kr

Spela 9 -hål UPPDATERING.

From 1 Juli kommer 9-hålsbanan att upphöra pga det ökade trycket på banan. Möjligheten att spela 9-hål kvarstår men spelas då hål 1-9 eller fortsatt spel till hål 13.
Bokning sker via Sweetspot där angivet pris gäller för respektive starttid.

Genombrytning är ABSOLUT FÖRBJUDET på samtliga hål.

Välkomna till vår natursköna bana.

Styrelsen Mölndals GK

Hitta hit

Med bil är det lättast att ta av vid Lindomemotet på E6/E20 och köra mot Lindome. Kör genom Lindome centrum, och fortsätt på samma väg mot Hällesåker. Ungefär 500 meter efter Lindome ser du skylt Mölndals Golfklubb och parkering.

Med kollektivtrafik tar det ca 25 minuter från Göteborgs Central till Mölndals GK, och ca 20 minuter från Kungsbacka Station. Ta Kungsbacka-pendeln, och stig av på Lindome station. Byt till buss 762 mot Inseros. Stig av vid hållplats Bunketorp. Klubbhuset ligger precis vid busshållplatsen.

Från Kungsbacka, ta pendeltåget in mot Göteborg och stig av vid Lindome station och följ ovan beskrivning.