Välkommen till Mölndals Golfklubb!

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår natursköna golfbana strax söder om Göteborg.

Banan ligger i ett område som kallas Hassungared, strax öster om Lindome.

Vår 18-hålsbana är framför allt känd för sin naturskönhet och det rika djurlivet.

Varje enskilt hål på banan har sitt eget rum i naturen vilket skapar en fantastiskt avslappnad och skön atmosfär. Banan i sig är inte särskilt lång, men lite "knixig" och det gäller att placera bollen på ett bra sätt runt denna vackra utmaning.

Greenfee och bokningsinformation

Hål 2

Greenfee 18-hålsbanan vardagar: 450 kr
Greenfee 18-hålsbanan helger: 500 kr
Greenfee 9-hålsslingan vardagar: 225 kr
Greenfee 9 hålsslingan helger: 250 kr

Bokningar kan göras i förväg, upp till 30 dagar innan, här på hemsidan (kolla menyn längst upp) eller på www.svenskgolf.se, på golfterminalen i entrén, eller via telefon 031-993030.

9-hålsslingan spelas endast fram till 10.00 på förmiddagarna och efter 17.00 på eftermiddag/kväll.

Hitta hit

Med bil är det lättast att ta av vid Lindomemotet på E6/E20 och köra mot Lindome. Kör genom Lindome centrum, och fortsätt på samma väg mot Hällesåker. Ungefär 500 meter efter Lindome ser du skylt Mölndals Golfklubb och parkering.

Med kollektivtrafik tar det ca 25 minuter från Göteborgs Central till Mölndals GK, och ca 20 minuter från Kungsbacka Station. Ta Kungsbacka-pendeln, och stig av på Lindome station. Byt till buss 762 mot Inseros. Stig av vid hållplats Bunketorp. Klubbhuset ligger precis vid busshållplatsen.

Från Kungsbacka, ta pendeltåget in mot Göteborg och stig av vid Lindome station och följ ovan beskrivning.