Klubben

Mölndals Golfklubb ligger strax öster om Lindome i ett vackert område som kallas Hassungared.

Klubben bildades 1979. Banan är designad av Ronald Fream från USA, som har designat många populära banor runt om i världen. Banan blev spelkar 1988.

Mölndals Golfklubb är en klubb som vill göra det möjligt för alla att spela golf. Genom olika projekt vill vi göra golfen tillgänglig och öppen.

Ett exempel på det är att alla under 21 år alltid får spela gratis på vår korthålsbana, och låna klubbar och bollar om man inte har det själv. Alla som bor i Mölndals kommun, oberoende av ålder, har möjlighet att komma till banan och prova på golf om man inte har gjort det tidigare.

Klubben kännetecknas av en öppen och lättsam atmosfär där fokus ligger på att ha trevligt tillsammans, och det finns ett stort ideellt engagamang.

Här nedan kan du lära känna klubben mer:

Klubbens personal
Klubbens historik