Är golf en materialsport?

Inte om du frågar Curt.

Vi är många på klubben som under årens lopp fått höra Curt säga: "Bollen vet inte vad det är för klubba jag använder."

Nu får alla golfare i hela Göteborg höra det också!

I det senaste numret av Göteborgsgolfaren finns en intervju med vår egen Curt Persson, gjord och skriven av Susanne Hjalber. I artikeln berättar Curt om sin tid i Tanzania som yrkeslärare för SIDA, där han provade på golf för första gången.

Han berättar att han valde att spela med sitt signum, endast två klubbor, en järnsjua och en träsjua, istället för att köpa elvagn, och avslöjar att en bok om hans spännande liv är på gång.

Artikeln avslutas med en berättelse om när Curt var i Peru och vandrade Inkaleden. Han säger:

"Det regnade så in i helvete när vi skulle gå Inkaleden. "Vilken underbar dag", sa jag och fick då kommentaren "måste du vara så jävla positiv hela tiden". Men det är mycket roligare om man ser det positivt. Jag är optimist och ser positivt på livet. Det är ju helt underbart!"

Här kan du läsa hela artikeln: Är golf en materialsport?