E du sugen att "hänga" med Dolda Resurser ?

Nu drar vi igång igen dvs måndag 19/10-2020 kl 09.00 samlas gänget i Dolda Resurser uppe vid ladan för att få instruktioner av "arbetsledningen" gällande jobb som skall göras för att förbättra vår fina bana.

Har du lust att hänga med några timmar på måndagar framöver så är Du hjärtligt välkommen. Vi jobbar med allehanda förbättringar på banan, fikar tillsammans (du tar med egen fika) och tjatar om viktiga och oviktiga saker och ting. Det är även ett bra tillfälle att knyta kontakter i klubben om det är så att du är ny medlem i MöGK.

Vill Du ha mer information så får Du gärna kontakta Alfred Holtz eller så kan Du kontakta Eva i vår reception så lotsar hon Dig vidare till ansvariga personer i Dolda Resurser.

Välkommen !