Anette tog hem vandringspriset

Lördagen 29 sept var det slutspel för damerna. 20 damer skulle först göra upp i resp match och sedan gällde det för övriga 10 damer att hålla sig kvar i spelet så länge som möjligt. Morgonen var lite frostig varför starten fick skjutas upp i ca 20 min.

Vädret var lite höstlikt, ganska vindstilla och lite regn från och till. Längsta skuren kom när alla var färddigspelade på hål 9 och stod  i Andreas tält och fick macka och dricka innan det var dags att bege sig till hål 10.

Inger Simson fick en tråkig start, kort utslag och sedan i vattnet. Yvonne Staveby slog bort 2 bollar och detta resulterade i att det blev särspel dem emellan. Inger blev den som fick lämna tävliingen. Hål 11 spelades denna gång från högersidan och på detta hålet åkte Anki Andersson ut. Yvonne Staveby fick lämna på hål 12 och Helene Brodin tackade för sig på hål 13.

Hål 14 krävde särspel mellan Anette Niklasson, Ulla Söderlund och Ann-Katrin Jakobsson. Ulla och Anette gick vidare. Hål 15 var Annica Johanson för mycket i bunkrar vilket gjorde att hon kunde packa ihop sina klubbor. Hål 16 fick Ami Öberg ge sig och på hål 17 var det återigen särspel mellan Anette och Lisbeth Öjersson.

På hål 18 slog Anette och Ulla ut och Anette satte sin putt vilket resulterade i vinst.

Prisutdelning skedde direkt efteråt och Anette fick förutom vandringspriset gratisspel nästa år. Hon hade mycket blommor hemma och överräckte därför blomsterbuketten till Ulla Söderlund.

Låt oss hoppas på lite fina höstdagar så att vi kan ses på banan igen.