Ann-Katrin tog hem musen

Lördagen 28 sept gick den stora finalen av stapeln. De 20 damerna som kvalificerat sig spelade match i 9 hål innan det var dags för shootouten. Vi hade regn under ganska lång tid innan solen äntligen visade sig. Detta innebar att banan var stundtals mycket blöt.

När deltagarna hade spelat färdigt sin match kunde de gå in i tältet som fanns på 9ans hål och få lite mat och dryck innan de sedan begav  sig till 10an där alla matchvinnarna slog ut i tur och ordning.

Lisbeth Öjersson åkte ut på 10an efter särspel. Sedan var det Inger Simson, Ulla Söderlund, Ann-Christin Andersson som fick lämna. På hål 14 krävdes det andra särspelet mellan Anette Niklasson och Eva Andersson. Eva kom ngn cm närmare hål än Anette och därmed fick Anette lämna banan. På de kommande 3 hål åkte Annica Johansson, Stina Schyberg och Yvonne Lindqvist ut.

På tee på 18 stod Ann-Katrin Jakobsson och Eva Andersson. Det hela slutade efter lite bra och lite dåliga slag att Ann-Katrin gick segrare ur spelet.

Prisutdelningen skedde direkt och de som kommit på 2-10 plats fick presentkort. Ann-Katrin förärades musen, blommor och får spela gratis på damtävlingarn 2020. Stort Grattis till segraren.