H30 och H40 omgång 2

H40 - Torrekulla GK - 25 maj

Det var ännu en högsommarvarm majdag då grabbarna i H40 försökte ta sig an Torrekullas Tournament Course. 441 m par 4 i motvind är inte att leka med :)

Det blev också ännu en gång en uppvisning i stabilt spel där MöGK knep omgångens andraplats efter S:t Jörgen, vilket innebär att vi just nu delar ledningen i serien efter två spelade omgångar.

Laget för dagen bestod av Erik, Rickard, Mikael och Magnus. Trots några trassliga hål lyckades laget komma in på klart godkända 239 slag, dvs strax under 80 i snitt.

3:e omgången spelas på Kungälv Kode 8:e juni, då ska vi se till att fortsätta på den inslagna vägen!

H30 - Mölndals GK - 1 juni

En fantastisk golfdag, med sol, värme och bunkrar.

Vi skötte oss väl på vår hemmabana och lyckades dra ifrån med 8 slag ner till Gräppås på andra plats och 18 slag till Partille som har tredjeplatsen.

Goda individullea prestationer ledde till en stark laginsats. Bäst i hela startfältet var vår Jonas på 75 slag!

Lagsnittet blev 79 slag.

Laget för dagen bestod av:

Daniel, Fredrik, Gustaf och Jonas