Lika resultat

Vår sista torsdagstävling var en skojtävling - Happening. 17 damer kom till start och vi spelade alla från orange tee, 9 hål. Det var poängbogey och på första hålet räknades bästa resultatet, på 2a hålet de två bästa och på 3dje hålet allas resultat. Tyvärr fick vi ett återbud i sista stund varför en boll endast bestod av 2 damer.

Både 1an och 2an kom in på 38 p varför HCP fick avgöra vem som blev vinnare och det blev Yvonne Lindqvist och Helene Brodin.

Det gick mkt snabbt att spela och när vi kom in serverades alla en mycket god hösttallrik. När alla var mätta och belåtna började vi vårt höstmöte.

Ami Öberg pratade lite om säsongen som gått och kunde konstatera att ungefär lika många damer deltagit i våra tävlingar i år som föregående år. Poängligan, som Anette Niklasson vunit 7 år tidigare, vann den även i år.

Anette Niklasson, Yvonne Staveby och Ann-Katrin Jakobsson har varit coacher för våra seriespelande damer och de redogjorde för sina insatser.

Helene Brodin tog upp frågan om vi skulle ställa upp med ett lag som spelade med HCP. Något definitivt beslut kom vi inte fram till.

Det är mycket sned fördelning mellan A och B klasserna. Vi får försöka komma fram till någon lösning på detta innan nästa säsong.

Carita presenterade startlistan på lördag då det är GRAND FINAL.

Ami överlämnade blommor och vinflaskor till coacherna o poängligevinnaren. Lindha i köket lämnar oss på lördag så även hon fick en blomma som tack för god mat. Eva-Lena tackade å damernas vägnar Ami för årets jobb och överlämnade en fin kartong med god dryck.

Söndagen den 26 januari kl 12 anslås vårutflykten.

 

Kommentarer