Bara på skoj

Årets sista damtävling är alltid en skojtävling. Denna gång spelade vi 9 hål poängbogey. Alla fick var sin färgad boll och så länge den var i spel fick man dubbla poängskörden på hålet. 16 damer ställde upp och det var endast 2 som förlorade sina bollar. Regnet hängde i luften men aktiverades inte förrän på slutet.

Yvonne Lindqvist och Helene Brodin var båda inne på 38 p. Yvonnes lägre SHCP gjorde henne till vinnare. Prisbordet bestod av olika chokladkartonger. Yvonne var även bäst på närmast hål, 1,38 m.

Allt eftersom vi kom in bjöds det på räkmacka och ett glas vin/öl. Efter prisutdelningen hade vi vårt höstmöte. Ami Öberg summerade säsongen och delade ut vinflaskor till de ansvariga för våra seriespel, Anette Niklasson och Ann-Katrin Jakosson, samt till Carita Söderberg som håller i Poängligan. Anette förärades även en blomma eftersom hon återigen tagit hem Poängligan och det med hela 70 p. Tidigare uppnådda poäng var 55 så denna fina sommar har nog till viss del bidragit till många fina scorer.

Damerna tackade Ami för jobbet under säsongen och gav henne lite gott att dricka.

Vårutflykten är planerad till den 26-27 april 2019 och kommer att anslås Söndagen den 27 januari kl 12.

Imorgon smäller det. Grand Final. 20 damer spelar match och de 10 vinnarna gör sedan upp om vem som skall få det fina vandringspriset.

 

 

Kommentarer

Fler artiklar