Vårt bästa år är igång!

Så är verksamheten igång på allvar! Vårt bästa år har startat, denna kylslagna vårkväll samlades ett gäng glada golfare för att starta upp året med en gemensam träning med Rolf och Mikael!

Rolf och några av våra spelare!

Säsongen 2017 är igång. På tisdagens eftermiddag samlades några av spelarna i våra olika kategorilag för en gemensam träning, och upptaktsträff med våra nya tränare Rolf och Mikael.

Stämningen var hög, och man kunde tydligt märka att många längtat efter att komma igång. Någon särskild hårdträning kanske man inte kan prata om, men det var inte riktigt syftet danna dag heller. Rolf som ju är ny i klubben fick chansen att träffa dessa spelare och berätta lite om sig själv.

Nu kommer träningen att fortsätta för medlemmarna i våra olika representationslag på tisdagarna framöver. Tiden är än så länge satt till 17:30, men det kommer flyttas till lite senare när ljuset tillåter det.

Rolf, som ju jobbar både på WoG, Sisjön och Mölndal kommer att vara hos oss på Mölndal under tisdagarna och beroende på hur hans bokningar ser ut, kommer han att finnas med i denna träning som annars Mikael har huvudansvaret för.

Under tisdagskvällen blev det lite "boll-lek" med Rolf och Mikael som visade upp lite specialslag av olika sorter, höga, låga och skruvar åt båda hållen, något som framförallt damerna uttryckte önskemål om att lära sig mer om, så nästa tisdagsträning kommer att vigas åt just det - olika specialslag för att krångla sig ur en jobbig situation med till exempel träd i vägen!

För er som nu inte är med i kategorilagen och är nyfikna på vad det är, och hur man gör för att komma med i ett lag, kommer mer info under hemsidans flik Sport och Elit-kommittén inom kort. Man kan också maila till Sportkommitténs ordförande, Mikael Jaarnek på: mikael.jaarnek@gmail.com