Sweetspot blir vårt nya bokningssystem

Nytt för i år är att vi från och med 20 april kommer använda Sweetspot som bokningssystem och infokanal. Därför behöver du som medlem ladda ned den kostnadsfria appen Sweetspot, som finns tillgänglig i App Store och Google Play. Du kommer direkt till nedladdningssidan genom www.onelink.to/sweetspot.

Har du redan appen så kontrollera att du har den senaste uppdateringen.Att boka tid via Sweetspot är snabbt och enkelt; du som medlem kommer att kunna boka en tid på Mölndals GK genom bara tre klick i appen.

Förutom appen som vänder sig till golf spelarna, är Sweetspot också ett affärssystem som effektiviserar administrationen för oss som jobbar på Mölndals GK. Vi får en modern plattform som skapar automatisering och som kommer ge oss mer tid att ge medlemmar, partners och gäster en bättre upplevelse på plats.

Gäster kommer också att boka tider via appen och får betala olika pris för olika starttider. Exempelvis kommer en förmiddagstid på lördagar vara dyrare än en kvällstid på tisdagar. Sweetspot arbetar med dynamisk prissättning som används inom många andra branscher, exempelvis hotell- och flygbokningar. Vi ser detta som en stor fördel då vi har ett begränsat utbud med starttider och ständigt strävar efter en bra tillgänglighet för våra medlemmar och partners.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller känner dig osäker på hur appen fungerar. Men eftersom systemet är nytt även för oss, ber vi om lite extra tålamod så kommer vi lära oss tillsammans. Vi tar också tacksamt emot feedback, så vi tillsammans med Sweetspot kan utveckla produkten på bästa sätt.

Mölndals GK

Sweetspot  - vårt nya bokningssystem
Ladda ner app & skapa konto

Varför nytt bokningssystem?
• För att förbereda oss för framtiden.

• Förbättrar upplevelsen - från administrativ service till värdeskapande service.        • Lätt att boka & betala med.

• Direkt kommunikation via appen.            • Bättre tillgänglighet för medlemmarna.

1. Ladda ner Sweetspot-appen i App Store eller Google Play.

2. Aktivera platstjänser - för att du ska kunna se banor nära dig.

3. Aktivera pushnotiser - för att vi ska kunna skicka information till dig.

4. I appen välj - Profil och sedan tryck på Logga in / skapa konto-knappen.

5. Fyll i: • E-post • Lösenord • Förnamn • Efternamn • Telefonnummer

6. Tryck på “Nästa” knappen 7. Fyll i Golf-id & lösenord (samma som till mingolf.golf.se)

Lägg till hemmaklubb

1. Gå in i “Profil” längst ner till höger i appen.

2. Tryck på “Inställningar”.

3. Tryck på “Hemmaklubb” högst upp.

4. Klicka i din hemmaklubb 5. Tryck på “Spara”.