Uppgradera Ditt Medlemskap i Mölndals GK

Mölndals GK har många typer av Medlemskap. Vi erbjuder 20 olika slags Medlemskap, allt från olika Greenfee Medlemskap, Medlemskap Bas, Familj Medlemskap till VIP Medlemskap.

De olika Medlemskapen kostar lite olika och har olika förmåner. Visste du att du som medlem enkelt kan uppgradera ditt medlemskap till ett med bättre förmåner?

Du kan uppgradera Dig till Medlemskap Bas från olika Greenfee Medlemskap eller uppgradera Dig till fler rundor inom Ditt Greenfee Medlemskap men framför allt vill

Mölndals GK ha så många medlemmar som möjligt i kategorien Medlemskap Silver, Guld och VIP.

Dessa tre Medlemskapen (Silver, Guld och VIP) innebär att Du stödjer klubben och att Du får Rangkort, Greenfee biljetter och Golfbil som en del av dessa Medlemskap.

Läs mer på vår hemsida om dessa Medlemskap

Vi kommer lördagen 15/8 ordna en Golftävling med mat för dessa Medlemmar som har Silver, Guld och VIP Medlemskap tillsammans med Styrelsen och våra Sponsorer

Så tveka inte; Uppgradera ditt Medlemskap idag till Silver, Guld eller VIP och boka in lördagen 15/8

Golfhälsningar