Blåsig inledning på säsongen

Torsdagen 2 maj inledde vi våra damtävlingar på Mölndal. Solen sken men det blåste en mycket kall vind. 23 damer ställde upp och vi spelade en lagtävling. 3-mannalag (+ ett 2-mannalag). Poängbogey och varje deltagare skulle stå för 6 hål var. Efter varje hål måste man bestämma vems poäng som skulle räknas.

Bästa laget bestod av Anette Niklasson, Ann-Katrin Jakobsson och Görel Gundersen. De fick ihop 44 poäng.  Tvåan, trean och fyran hade alla 41 p och bäst bland dem var Yvonne Lindqvist och Eva Andersson (2-mannalaget). Lena Fardvik var närmast hål på 17.

Allt eftersom vi kom in serverades en mycket god vårtallrik. Efter prisutdelningen höll Ami Öberg en kort info om vad som väntade oss under säsongen.