Vi tar tempen på vår nya Krögare

Vi tar tempen på vår krögare Andreas.

Visste Du att vår krögare Andreas efter avslutade gymnasiestudier packade väskan och stack till stora London för att i 3 års tid jobba på franska restauranger i denna världsmetropol….

Andreas 30 år, född och uppvuxen i Lindome sa ”goodbye” till London och packade väskan igen för att bege sig hem till mamma och pappa i vackra Lindome. Skaffade jobb på restaurang Aveny i ”Lilla London”.

Andreas skaffade ytterligare jobberfarenhet genom arbete på diverse restauranger i Göteborgsområdet.

Dessutom har han hunnit med att driva Golf-hotellet på danska Läsö i 2 år.

Via innebandyn i Lindome träffades Andreas och Allan Ronnebro och idén om att starta ett företag kom på tapeten.

AGAR Mat AB startades och de höll inledningsvis till i lokaler i Fiskhamnen, Göteborg. Är du intresserad att veta mer om deras breda sortiment kan du läsa vidare på deras hemsida http://www.agarmat.se/.

Den 1 juni i år öppnade Andreas dörrarna på Mölndals Golfrestaurang och hälsade golfare och icke golfare välkomna att njuta dagens lunch måndag – lördag. Som komplement till dagens lunch serveras även en ”Golfmeny” med förrätt/varmrätt/dessert.

På AGAR´s hemsida kan du också läsa att de erbjuder allt från företagsfester till bröllopmatlagningskurser eller andra stora kalas.

Kommer du på idén att bjuda hem dina vänner på middag och inte har lust att laga maten utan bara mingla med gästerna ….inga problem ring Andreas, AGAR kan fixa hela middagen för dig hemma i ditt kök. Du kan luta dig tillbaka och njuta av Andreas meny, fint va…. (dock för max 12 personer).

Andreas har även planer på att ordna trevliga temakvällar på golfklubben under hösten och han lovar prisvärda roliga happenings, vilket vi ser fram emot.

Vi golfare på MÖGK ser fram emot kommande luncher serverade av Andreas och hans kollegor och hoppas att greenfeegäster som kommer till vår klubb även ger sig tid för en god lunch efter spel på vår fina bana. Givetvis är även ”icke golfare” välkomna att luncha hos Andreas.

Väl mött säger Andreas och rusar tillbaka till grytorna….