Vill du vara klubbvärd i receptionen - en viktig uppgift

Hej alla medlemmar

Nu när golfsäsongen dragit igång på riktigt kommer vi att ha öppet i receptionen även på helger.

För att kunna hålla öppet och ge oss medlemmar och våra gäster service behöver vi alla hjälpas åt att bemanna receptionen.

Att vara klubbvärd i receptionen innebär bland annat att man tar emot betalning, hjälper till att boka tider och bilar.

Arbetstid i receptionen är 7:45-14. Det är inte krångligt, vi har ett ganska lätt boknings- och kassasystem.
Det är roligt att jobba som klubbvärd, man lär känna andra medlemmar och gäster som alla är förväntansfulla inför dagens runda.
Ganska många sysslor i klubben utförs på frivillig basis, så även klubbvärds”jobbet”.

Hoppas nu att riktigt många tar chansen att hjälpa till att hålla klubben levande och driva den framåt.
Nedanstående länk går till schemat för klubbvärdar – gå in där och skriv upp dig.

Har man ingen erfarenhet kan man stå i receptionen tillsammans med någon som är van, meddela Eva i receptionen så hjälper hon till.
Kontakta också Eva för att få introduktion om hur det går till att vara klubbvärd.

Obs! Med anledning av Corona finns det en plastskiva på disken i receptionen mellan den som står bakom disken och kunden. Det finns också information om att hålla avstånd mm.