Ett enormt prisbord

XL-Slaget, som spelades den 13 juni, är den tävlingen som lyckas locka flest startande. Sponsor är Grazette of Sweden, Hans Algeskog, och det var ett enormt prisbord med hårvårdsprodukter som presenterades. I denna tävling behöver man inte ens spela bra, man går ändå hem med minst 2 produkter. Redan när man hämtade ut sitt scorekort erhöll man en deo, som verkligen är jättebra.

49 damer, varav 10 från andra klubbar, ställde upp tillsammans med dagens sponsor. Vädret var bästa tänkbara och spelet flöt på bra. Innan det var dags för prisutdelning serverades en god räksmörgås som intogs ute på altanen i underbar kvällssol.

Så var det då dax att få reda på vilka som gjort bra ifrån sig. A-Klassen vanns av Anette Niklasson på 71 slag och Görel Gundersen tog hem B-klassen med sina 76 slag. Ann-Katrin Jakobsson vann närmast hål på 55 cm. Klar birdie. Eva-Lena Ljungberg blev 4a, men hon lottade ut sitt pris och lycklig vinnare till den kassen blev Barbro Olsson.

Alla pristagarna får många produkter var, ju högre upp på listan ju fler produkter. Det var 5 priser i A och 11 i B. När alla dessa fått sina priser fick alla GF-gäster gå fram och välja en valfri produkt. Därefter fick alla som inte var med bland de 5 resp 11 bästa i klasserna gå fram och välja en produkt.

Sedan började Mats Ljungberg dela ut specialpriser. Laila Berndtson hade lyckats träffa siktpinnen på 1ans utslag och bollen for 50 m bakåt. Mats hade märkt att Maarit Ericsson får stora skälvan när Mats kommer körande i bilen för att kolla spelet. Carina Jarlsby fällde kommentaren på 6an hål - Det var andra gången i mitt liv som jag kom över. 16e hålet är ett skräckhål för många och Lena Warrer yttrade "Detta djävla hål". Anette Hammar har lyckan att fylla år samma dag som Mats.

Alla ovanstående iakttagelser gjorde att var och en fick ytterligare en produkt. När nu alla fått fanns det ändå en massa produkter kvar och dessa skänktes till DK.

På Eva-Lenas fråga om vi ville att de skulle komma tillbaka nästa år blev svaret ett rungande ja och brakapplåd.

Samtliga damer säger STORT TACK till Grazette of Sweden, Hasse för den enorma sponsringen.