Dam

VAD GÖR DAMKOMMITTÉN?

Damkommittén består av 4 ledamöter som brukar träffas 2-3 gånger per år. På dessa möten går vi bl.a. igenom tävlingsprogrammet, diskuterar vår-och höstutflykt och tar upp ev. frågor som kan finnas.

Golfspelet
Torsdagarna är våra damdagar och vi avslutar alltid våra tävlingar med gemensam mat och efterföljande prisutdelning. Vi har olika slags tävlingar under säsongen och lägger stor vikt vid den sociala samvaron.

En del av våra tävlingar är sponsrade av olika företag. När sponsor saknas brukar prisbordet mest bestå av olika presentkort, bollar och lite enklare priser. Vi spelar flest singeltävlingar men har även en del partävlingar. Har du möjlighet att hjälpa till eller att sponsra med något är du alltid välkommen. Vi inleder alltid säsongen med den mycket populära vårutflykten, som brukar äga rum sista fredag/lördagen i april månad. Sedan ett par år tillbaka genomför vi också en endagsutflykt på hösten.

Damtävlingar 2021

Alla damtävlingar förutom Good Morning, som är en flaggtävling,  spelas på torsdagar. Vi är indelade i två klasser. A-klassen är upp till 21,3 och B.klassen 21,4 till 54.  I de flesta tävlingarna spelar vi slaggolf. Efter varje tävling samlas vi för en bit mat i samband med prisutdelning. Alla tävlingarna  finns i Tävlingskalendern.

Vi har även en Poängliga. Beroende på hur många poäng man fått på respektive tävling erhåller man mellan 1-6 poäng. Vid partävlingar delas det ut 1-5 poäng. De 20 som har flest poäng efter sista tävlingen går vidare till finalspelet, som består av 9 hål match och vinnarna där gör upp i shoot-out på hål 10-18.

Damkommittén består av:

Ami Öberg  Ordförande  076 802 27 41 
Anette Hammar Ledamot  076 569 83 82
Eva-Lena Ljungberg Ledamot 070 725 87 00
Anette Niklasson Ledamot  070 437 47 19
     
     

E-post: amioberg@telia.com

Håll ögonen på våra nyheter så får Du alltid aktuell information.

Välkommen till våra aktiviteter!