Dam

VAD GÖR DAMKOMMITTÉN?

Damkommittén består av 4 ledamöter som brukar träffas 2-3 gånger per år. På dessa möten går vi bl.a. igenom tävlingsprogrammet, diskuterar vår-och höstutflykt och tar upp ev. frågor som kan finnas.

Golfspelet

Inför årets säsong hälsar vi alla nya och gamla medlemmar välkomna. Vi välkomnar er som fortfarande känner er som nybörjare med golfen och framförallt med tävlingsmomentet. Du lottas in i bollar där du spelar med andra damer. Du för scorekort, lär dig och har trevligt. 

Torsdagarna är våra damdagar. Vi strävar efter en sen start men att allaskakomma in innan mörkret faller. Vi lottar tävlingarna så att vi alla får en möjlighet att lära känna varandra. Tävlingarna avslutas alltid gemensamt med efterföljande prisutdelning och med möjlighet till en lättare måltid. Vi har olika slags tävlingar under säsongen och lägger stor vikt vid den sociala samvaron. 

Kom och spela med oss. Kom och dela gemenskapen med oss. 

Damtävlingar 2023

En del av våra tävlingar är sponsrade av olika företag. När sponsor saknas brukar prisbordet mest bestå av olika presentkort, bollar och lite enklare priser. Vi spelar flest singeltävlingar men har även en del partävlingar. Har du möjlighet att hjälpa till eller att sponsra med något är du alltid välkommen. Vi inleder alltid säsongen med den mycket populära vårutflykten, som brukar äga rum i slutet på april. Sedan ett par år tillbaka genomför vi också en endagsutflykt på hösten. 

Alla damtävlingar förutom Good Morning, som är en flaggtävling,  spelas på torsdagar. Vi är indelade i två klasser. A-klassen är upp till 26,6 och B-klassen 26,7 till 54.  I de flesta tävlingarna spelar vi slaggolf. Alla tävlingarna  finns i Tävlingskalendern. 

Vi har även en Poängliga. Beroende på hur många poäng man fått på respektive tävling erhåller man mellan 1-6 poäng. Vid partävlingar delas det ut 1-5 poäng. De 20 som har flest poäng efter sista tävlingen går vidare till finalspelet, som består av 9 hål match och vinnarna där gör upp i shoot-out på hål 10-18. Poängligan gäller inte på vår/höstresan och ej heller på Lady invitation. 

Facebook 

Du vet väl att vi har en facebooksida. Där kan du ta del av övrigt socialt umgänge. Ibland ordnar vi AW, lussegolf och andra trevliga aktiviteter. Du kan också hitta kompisar att gå ut o spela golf med. 

Damkommittén består av:

Lena  Warrer Ledamot  070 374 18 45
Berit Svahn Andersen Ledamot  073 509 96 94
Eva-Lena Ljungberg Ledamot 070 725 87 00
Anette Niklasson Ledamot  070 437 47 19

E-post: anette.niklasson55@gmail.com

Håll ögonen på våra nyheter så får Du alltid aktuell information.

Välkommen till våra aktiviteter!