Dam

VAD GÖR DAMKOMMITTÉN?

Damkommittén består av 5 ledamöter som brukar träffas 2-3 gånger per år. På dessa möten går vi bl.a. igenom tävlingsprogrammet, diskuterar vår-och höstutflykt, bestämmer om vi skall genomföra någon aktivitet när golfspelet inte är aktuellt m.m.

Golfspelet
Torsdagarna är våra damdagar och vi avslutar alltid våra tävlingar med gemensam mat och efterföljande prisutdelning. Vi har olika slags tävlingar under säsongen och lägger stor vikt vid den sociala samvaron.

En del av våra tävlingar är sponsrade av olika företag. När sponsor saknas brukar prisbordet mest bestå av olika presentkort, bollar och lite enklare priser. Vi spelar flest singeltävlingar men har även en del partävlingar. Har du möjlighet att hjälpa till eller att sponsra med något är du alltid välkommen. Vi inleder alltid säsongen med den mycket populära vårutflykten, som brukar äga rum sista fredag/lördagen i april månad. Sedan ett par år tillbaka genomför vi också en endagsutflykt på hösten.

Damtävlingar 2016

Alla damtävlingar förutom Good Morning spelas på torsdagar. Vi spelar i olika klasser. Tävlingsformerna är Sl, Sg, Pb, FS, GS, flaggtävling. Efter varje tävling samlas vi för en bit mat i samband med prisutdelning.

Alla tävlingar finns i Tävlingskalendern. HCP-gränserna är följande: A-klassen 0 - 20.4, B-klassen 20,5 -26,6,  C-klassen 26,7 -54.

Vi hoppas på stort deltagande av både damer på Mölndals Golfklubb och damer från andra klubbar!

Poängligan

Damkommittén består av:

Ami Öberg  Ordförande  031-99 15 93
Ann Johansson Ledamot  0706- 79 23 64
Eva-Lena Ljungberg Ledamot 031-99 06 20
Anette Niklasson Ledamot  031-87 97 35
Carita Söderberg Ledamot  070 565 51 98

E-post: amioberg@telia.com

Håll ögonen på våra nyheter så får Du alltid aktuell information.

Välkommen till våra aktiviteter!