Juniorträning 2017

Missa inte juniorträningen på Mölndals Gk i sommar!

Hej alla juniorer och föräldrar.

Vi kommer naturligtvis att köra juniroträning i år på Mölndals golfklubb.

Vår tanke är att vi kör i grupper på tisdagar 17-18 och 18-19. Naturligvis finns det flexibilitet i detta om vi märker att detta inte alls passar.

Vi kommer att köra en uppstart lördagen den 22:e april där alla juniorer, nya som gamla är välkomna att testa på golf. Efter denna uppstart så delar vi in barnen i olika träningsgrupper som skall träna på ovan nämnda tider.

Vi kommer att träna hela maj och juni, sen tar vi semester och återupptar träningen igen i mitten på augusti när skolorna börjat igen, och kör till slutet på september.

Träningen kommer som vanligt att prioritera glädjen i golfen och att få ha roligt, men även att få träna målinriktat och utvecklande utifrån varje barns förutsättningar.

Nytt för i år är att vi kommer att försöka introducera barnen mer för den sportsliga delen av golfen och försöka jobba med att samarbeta med andra klubbar för att få ut barnen på mindre tävlingar och annat roligt.

Mer info kommer att förmedlas på uppstartsdagen lördagen den 22:a April kl 15-16!.

Golf är KUUUUL!!

När det kommer till dom minsta barnen, under 7 år så kommer vi att köra vår oerhört roliga och uppskattade snaggolf, Golfkul! Detta baseras på små tennisbollar och platsklubbor där barnen får prickskjuta på en vuxen iklädd skyddskläder med kardborrde som bollarna fastnar på, detta har vart väldigt uppskattat av barnen och haft ett högt deltagande genom åren, så till er med barn under 7, missa inte detta!

Hoppas att vi ses!

Här följer priser för de olika träningsgrupperna. Priserna gäller förstås för hela säsongen, 13 träningstillfällen.

• 300 kr, för barn mellan 5-7 år Golfkul
  • 1000 kr, för barn mellan 8-12 år
  • 1300 kr, för barn mellan 13-16 år
  • 1500 kr, för juniorer 17-21 år

Mvh Fredrik Börjesson, ansvarig för juniorverksamheten på Mölndals golfklubb.

Freborgolf@gmail.com