Juniorträning 2018

Missa inte juniorträningen på Mölndals Gk i sommar!

Hej alla juniorer och föräldrar.

Nu är det dags att sätta igång med juniorträningen på Mölndals golfklubb. Träningarna kommer att var en gång i veckan, på tisdagar. Vid många anmälningar kommer eventuellt även måndagar att användas för träningstillfällen.

Tiderna som kommer träningen kommer att ske på är 16.30 - 17.30 eller 17.45 - 18.45.

Träningarna kommer att vara upplagda på så sätt att det finns ett mål med varje träning och detta gås igenom i början på varje tillfälle samt stäms av med gruppen slutet av varje träning. Varje vecka kommer det också att pratas om Vett&Etikett samt Säkerhet på golfbanan

Det kommer även att ges en "hemläxa" vid varje träning som spelaren har att genomföra till nästa träning. "Läxan" kommer att bestå av övningar som skall klaras av vid ett tillfälle under veckan. Detta för att främja träning och att ge spelaren ett syfte med sin träning.

Innan först träningstillfället kommer föräldrar att kallas till ett kort informationsmöte.

Träningstillfällen

April :  17, 24

Maj :    1, 8, 15, 22, 29

Juni :    5, 12, 19

Augusti :  21, 28

September : 4, 11, 18, 25

Vid varje träningstillfälle kommer det att finnas tränare /ledare som håller i träningen. Det kommer att finnas klubbor att låna för den som inte har. Bollar ingår i träningen.

Träningsavgifter

8 - 12 år             1600 kr

13 - 16 år          2040 kr

17 - 21 år          2330 kr

Anmälan till juniorträningen sker till klubben och skall innehålla namn, personnummer, ev hcp samt mobilnummer och mailadress till förälder för ev utskick och meddelanden.

Golf är KUUUUL!!

Golfkul för de yngsta

Vid dessa "träningstillfällen" används tiden till att ha roligt och bekanta sig med klubba och boll för de allra minsta, 5 - 7 år. Klubborna är större och färgglada och bollarna är tennisbollar som är lättare att träffa. Det finns även möjlighet för en vuxen att ta på sig en dräkt där bollarna kan fastna på olika måltavlor vilket brukar vara kul för barnen.

Datum för golfkul :  13/5, 27/5, 10/6 samt 12/8

Tider : 10.00 - 11.00

Avgift : 400 kr eller 100 kr/tillfälle

Anmälan till golfkul sker till klubben.

Mvh Fredrik Börjesson, ansvarig för juniorverksamheten på Mölndals golfklubb.

Freborgolf@gmail.com