Juniorträning 2019

Missa inte juniorträningen på Mölndals Gk i sommar!

Hej alla juniorer och föräldrar.

Junior- och Ungdomsträning på Mölndals Golfklubb säsongen 2019!

Det går nu att anmäla sig till Juniorernas Säsongsträning på Mölndals GK.

Vi har bra träningsområden med range och närspel, dessutom en bra korthålsbana och en stor 18-hålsbana som vi använder.

Vi hoppas att ni barn och ungdomar ser oss som det självklara stället att vara på.
Därför försöker vi ha ett bra träningsupplägg och fördelaktiga medlemserbjudanden för spelmöjlighet under hela året.

Alla träningsområden blir en självklar del i upplägget, så att ni ungdomar får en bra blandning i träningen och ett inspirerande ställe att vara på efter skolan och på loven. Då kan och vill ni bli bättre på golf och andra idrotter.

Koordinations- & teknikövningar varvas med tävlingar, lekar, tester och spel på banan.
Träningen vi har är anpassad till din egen nivå, så att den tillsammans med kompisar och konkurrens gör att ni vill ha fler roliga övningar att utvecklas genom.

Vår satsning riktar sig till dig vare sig du gillar att träna med kompisar eller att tävla.

Nu är det dags att sätta igång med juniorträningen på Mölndals golfklubb. Träningarna kommer att vara en gång i veckan, på tisdagar. Vid många anmälningar kommer eventuellt även måndagar att användas för träningstillfällen.

Tiderna som kommer träningen kommer att ske på är 18:00 - 19:00 eller 19:00 - 20:00.

Det kommer även att ges en "hemläxa" vid varje träning som spelaren har att genomföra till nästa träning. "Läxan" kommer att bestå av övningar som skall klaras av vid ett tillfälle under veckan. Detta för att främja träning och att ge spelaren ett syfte med sin träning.

Innan första träningstillfället kommer föräldrar att kallas till ett kort informationsmöte.

Träningstillfällen

April :  30

Maj :    7, 14, 21, 28

Juni :    4, 11, 18

Augusti :  20, 27

September : 3, 10, 17, 24

Vid varje träningstillfälle kommer det att finnas tränare /ledare som håller i träningen. Det kommer att finnas klubbor att låna för den som inte har. Bollar ingår i träningen.

Träningsavgifter

8 - 12 år            1700 kr

13 - 16 år          2100 kr

17 - 21 år          2400 kr

Anmälan till juniorträningen sker till Rolf och skall innehålla namn, personnummer, ev hcp samt mobilnummer och mailadress till förälder för ev utskick och meddelanden.

Golf är KUUUUL!!

Golfkul för de yngsta

Vid dessa "träningstillfällen" används tiden till att ha roligt och bekanta sig med klubba och boll för de allra minsta, 5 - 7 år. Klubborna är större och färgglada och bollarna är tennisbollar som är lättare att träffa. Det finns även möjlighet för en vuxen att ta på sig en dräkt där bollarna kan fastna på olika måltavlor vilket brukar vara kul för barnen.

Datum för golfkul :  12/5, 26/5, 9/6

Tider : 10.00 - 11.00

Avgift : 300 kr eller 120 kr/tillfälle

Anmälan till golfkul sker till Rolf pr sms eller mail