Medlemskap 2022

Inför 2022 har klubbens medlemskap förenklats och nya medlemsformer införs. Här hittar du enklare ett medlemskap som passar dig.

Boka ditt medlemskap idag

Fyll i formuläret nedan och säkra ditt medlemskap på Mölndals GK. Välj det medlemskap som bäst motsvarar den mängd rundor du planerar att spela.

Läs mer om de olika medlemsformerna i kolumnen till höger. Autogiro fungerar för de flesta medlemskapen.
Du kan även anmäla dig per telefon 031-99 30 30 eller epost till reception@molndalsgk.se

Seniorer 70+, som under 2021 var en sk. vardagsmedlem kommer automatiskt få 1.000 kr rabatt under 2022 när du väljer medlemskap Medium (vill du stödja klubben får du gärna betala ord. avgift ändå).

*Prime Time

Nu ska det bli lättare att hitta lediga tider! För att undvika missbruk av bokningar i Sweetspot kommer vi reglera hur många aktiva bokningar man kan ha registrerade samtidigt. Typen av medlemskap styr detta. Vi inför även begreppet Prime Time som avser de mest attraktiva helgtiderna under morgon/förmiddag.

Välj ditt medlemskap, fyll i uppgifterna och klicka på "Skicka".