24 juni - Midsommarspelen

En mycket fin tradition på vår klubb är vår midsommartävling som i år genomfördes för 26:e gången. 25 par hade anmält sig till denna greensome tävling  - slaggolf. Det var samling kl 08.00 och vi möttes då av härlig dragspelsmusik av Eva-Lena Ljungberg och Pelle Säwerström. Det var helt vindstilla, mycket gråmulen himmel, ca 20 gr varmt. Åska och regn var angivet i prognosen men allteftersom tiden gick så ändrades förutsättningarna.

Det var shoutgunstart kl 09.00 och redan efter 1 timma var himlen klarblå, solen gassade och det blev riktig medelhavsvärme. Allt eftersom vi kom in var det bara att "hugga in" på den fina sillbuffén som var uppdukat. Till denna måltid hade även en del andra medlemmar som ej spelat anslutit sig. Eva-Lena och Pelle ackompanjerade till alla våra trevliga visor som sjöngs för full hals.

När alla stillat sin hunger var det dags för prisutdelning. Vinnare i år var Ann Johansson och Ingemar Bengtsson som hade det lägsta SHCP (12) bland samtliga och de kom in på 67 slag. Ann och Ingemar gjorde repris av förra året då de även vann men då på 69 slag. Tvåa blev Elna och Pelle Säwerström på 69 slag och trea  Eva och Dick Löwendahl på 69,6 slag.

Vår äldste medlem, Arne Nyström, hade gjort en mycket vacker silverring som lottades ut och det blev Stig Gustavsson som blev den lycklige vinnare. Vi hade även fått 2 biljetter till Taubespelen den 16 juli som lottades ut och dessa vanns av våra greenfeegäster Rigmor Majqvist och Rolf Jonsson.

 

 

Kommentarer

Fler artiklar