Årets höjdpunkt

Lördagen den 25 sept gick den stora finalen på damtävlingarna av stapeln. De 20 bästa damerna i Poängligan spelade match i 9  hål och sedan gällde det shotout från hål 10. Alla matcher utom en var avgjord när deltagarna kom till hål 9. Det var bara Lena Fardvik och Ami Öberg som fick särspela - och det gällde puttning. Ami vann. 

Innan det var dags att slå ut på hål 10 kunde de som så önskade inhandla smörgås och dryck av olika slag av Andreas som idkade försäljning. Samliga utslagna i matchen fick en godispåse att trösta sig med.

Så började den mycket spännande delen av tävlingen. 10 damer slog ut på hålet och en dam åkte ut per hål. Ami Öberg fick lämna efter 10an, sedan följde Anki Andersson, Noomi Granström, Pia Brattberg, Annica Jacobsson, Anette Niklasson, Helene Brodin, Eva Jönsson och på tee på hål 18 stod Eva-Lena Ljungberg och Yvonne Lindqvist. Eva-Lenas nerver gjorde sig plötsligt gällande och hennes spel på hålet var inte som det varit på hål 10-17. Yvonne gick segrande ur striden.

Alla som deltagit i shotouten fick presentkort i olika valörer och Yvonne fick löfte om fritt spel i damtävlingarna år 2022, vacker blombukett samt vandringspriset (som nu fått en ny skepnad). Stort Grattis till dig Yvonne för mycket fint spel.

Kommentarer