Mölndals Golfkrog

År 2017 öppnade Agar Mat sina portar i klubbhuset. Andreas Gustafsson återvände till sina rötter i Lindome och tog över Mölndals Golfkrog. Idag erbjuder Mölndals Golfkrog såväl Lunch, catering, som á la carte-middagar och arrangerar konferenser, fester och andra tillställningar.

Råvaror som valts med omsorg

Andreas som driver restaurangen tillsammans med övriga anställda, har lång erfarenhet av matlagning i olika verksamheter.

Inför säsongen 2019 kommer Lindha Jansson att vara ansvarig för den dagliga verksamheten.

Deras mål är att erbjuda en lugn, avslappnad och trivsam miljö med fokus på service och närvaro.

Lunch och à la carte meny består av tidlösa svenska klassiker,  Maten är lagad från grunden med genuin kunskap och glädje.

Det finns alltid en kötträtt och en fiskrätt att välja mellan. Vegetarisk och gluten-/laktosfria alternativ finns också alltid, det är bara att fråga personalen. 

I luncherbjudandet ingår det salladsbuffé, bröd och smör, dryck, kaffe och en kaka.

Det finns även möjlighet till avhämtning och utkörning. 

Kvällstid öppnas restaurangen främst för slutna sällskap, från 20 upp till 100 personer. Det kan vara allt från förenings- och företagsfester till bröllop eller födelsedagskalas.

Välkommen till Mölndals Golfkrog