Restaurang Eagle

År 2014 öppnade Restaurang Eagle sina portar i klubbhuset. På kort tid blev det en mycket populär restaurang, när ryktet om den goda maten spred sig. Idag erbjuder Restaurang Eagle såväl catering, som á la carte-middagar och arrangerar konferenser, fester och andra tillställningar.

Råvaror som valts med omsorg

Brano och Pavla, som driver restaurangen tillsammans med övriga anställda, har lång erfarenhet av att driva restauranger.

Deras mål är att erbjuda en lugn, avslappnad och trivsam miljö med fokus på service och närvaro.

Lunch och à la carte meny består av tidlösa och omtolkade svenska klassiker, samt internationella rätter. Maten är lagad från grunden med genuin kunskap och glädje.

Det finns alltid en kötträtt och en fiskrätt att välja mellan. Vegetarisk och gluten-/laktosfria alternativ finns också alltid, det är bara att fråga personalen.

I luncherbjudandet ingår det salladsbuffé, bröd och smör, dryck, kaffe och en kaka.

Det finns även möjlighet till avhämtning och utkörning.

Kvällstid öppnas restaurangen främst för slutna sällskap, från 20 upp till 100 personer. Det kan vara allt från förenings- och företagsfester till bröllop eller födelsedagskalas.

Välkommen till Restaurang Eagle!