Välkommen till Mölndals Golfklubb!

Vi hälsar dig varmt välkommen till vår natursköna golfbana strax söder om Göteborg. Banan ligger i ett område som kallas Hassungared, öster om Lindome.

Vår 18-hålsbana är framför allt känd för sin naturskönhet och det rika djurlivet. Varje enskilt hål på banan har sitt eget rum i naturen, vilket skapar en fantastiskt avslappnad och skön atmosfär. Banan är inte särskilt lång, men lite "knixig". Det gäller att placera bollen på ett bra sätt runt denna vackra utmaning.

Hål 2 har en "speed slot" som kan ge dig extra längd. Läs mer i banguiden.

Hål 2 har en "speed slot" som kan ge dig extra längd. Läs mer i banguiden.

Greenfee

Seniorer: vardagar 500 Kr / Helger 600 Kr

Juniorer: vardagar 250 Kr / Helger 300 Kr

Bokningsinformation

Bokningar kan göras i upp till 30 dagar i förväg. Bokning sker enklast via min golf, eller via telefon 031-99 30 30.
Receptionen och golfvärdar har rätt att sätta samman spelare till 4-bollar inom en tidsram om 30 minuter när bokningstrycket är högt.

Glöm inte att ankomstregistrera dig!

Golfhäftet

Golfhäftet gäller hos oss, vilket ger dig 50% rabatt på greenfee - både vardagar och helger. Notera att vi har något undantag:

  • Vi tar inte Golfhäftet PLUS. Du kan endast utnyttja Golfhäftet en gång per spelare och år. 

Avbokningsregler

  • Avbokningar ska göras senast 3 timmar före bokad starttid.
  • Alla starttider ska ankomstregistreras senast 15 minuter före start. 
  • EJ avbokad eller ankomstanmäld tid betraktas som "NO SHOW" och följande avgifter faktureras: Medlemmar 100 kr / Gäster 250 kr.

Husvagn/Husbil

Vi har uppställningsplats för 4 Husbil/Husvagnar brevid 18:e green. OBS grusvägen upp till ställplatsen är ganska brant. 

Hitta hit

Med bil: Ta av E6/E20 vid Lindomemotet. Kör genom Lindome centrum, och fortsätt på samma väg mot Hällesåker. Ungefär 500 meter efter Lindome ser du skylt Mölndals Golfklubb och parkering.

Med kollektivtrafik: Ta Kungsbacka-pendeln, och stig av på Lindome station. Byt till buss 762 mot Inseros. Stig av vid hållplats Bunketorp. Klubbhuset ligger precis vid busshållplatsen.

Med kollektivtrafik tar det ca 25 minuter från Göteborgs Central till Mölndals GK, och ca 20 minuter från Kungsbacka Station.