Hyr Golfbil

Trötta ben, eller vill du bara glida fram i stil? Boka en golfbil!

Under 2021 kommer vi utöka vårt ubud till 15 golfbilar på Mölndals golfklubb. Du hyr en bil för 350 kr.

Periodvis är det stor efterfråga på våra golfbilar, så det kan vara klokt att boka några dagar i förväg.

Boka bil i Sweetspot

Nu kan du boka din golfbil i Sweetspot samtidigt som bokar din starttid. Du ser direkt hur många lediga bilar som finns tillgängliga.

Krav för att hyra

• Du är minst 18 år
  • Du har grönt kort och Golf-ID

När du är klar

• Töm bilen på ev. skräp och spola bort jord och gräs. Vattenslang och tryckluftslang finner du efter green på hål 18.
  • Ställ tillbaks bilen i garaget nedanför klubbhuset (mellan chipping green och rangen) och koppla in laddsladden.
  • Om du är sist (när garaget är fullt) - lås dörren och lämna nyckeln. Använd brevinkastet för scorekort om receptionen är stängd.