Påskens Specialerbjudanden

Nu är våren här och det är dags att damma av klubborna! Nu är den perfekta tiden att se över tekniken och ge dig själv en riktigt bra säsongsstart 2017! Nu erbjuder Rolf "intensiv-grönt-kort-kurs" på tre dagar, dam och herrträningar medan Mikael kommer att köra både driver och putt-kurser där du får lära dig dom viktiga grunderna och samtidigt testa några av årets intressanta klubbnyheter från Innesvingen!

Rolf erbjuder flera kurser under våren!

Påsk-special

Gröna kortet på tre dagar...

Ta chansen att börja spela golf, snabbt och enkelt! Rangebollar och låneklubbor ingår förstås i denna korta och intensvia kurs.

Fredag 14/4 kl10-12:30
Lördag kl.14:00-16:30
Söndag kl.10:00-12:30

• Regelkväll med teori, både regler och golfens så kallade "vett & etikett"
  • Fortsättningsträning med 2x50 minuter i grupp inom 2 månader efter nybörjarkursens slut
  • Spel på banan under kurstiden (så kallad "fadder" måste medfölja)
  • Förstahandsinfo om nya kurser, träningstillfällen och resor
  • Pris: 2 795:- eller 3 995:- med vardagsmedlemskap för 2017

Damkurs

Vem vill inte bli mästarinna på närspelets utmaningar?

Vem vill inte känna sig säkra på ett kort, högt slag med en bunker mellan dig och greenen? Närspelets grunder och finesser kan du nu lära dig. En söndag med två timmars träning med Rolf så lär du dig tekniken.

Rolf kollar också dina klubbor så kan du se om du behöver nya wedgar. Det är som oftast dom klubborna som blir lidande - gamla och utslitna - så dom kan tyvärr inte hjälpa dig med bra slag.

Påskdagen, söndagen den 16/4 Tid: Kl.13:00-15:00

Pris: 495:- Min 4 pers/max 8 pers

Herrkurs

Få spinn och kontroll på dina wedgar!

Det gäller att ta vara på dom fina drivarna och slå upp dom korta järnen och wedgarna på greenen när man får chansen.

Rolf lär dig hur du gör!

Fredag den 14/4 kl.13:30-15:30

Pris: 495:- pr person, Min 4 pers/ max 8 pers.

Anmälan till kurserna görs till direkt till Rolf. För närvarande är e-mail det bästa alternativet:

rolf.lossius@me.com

Eller sms till Rolf på telnr: 073-422 57 32

Mikael lär dig grunderna med drivern!

Långt och rakt - En dröm!

Eller en nåbar verklighet?
De allra flesta golfare får till riktigt fina slag nån gång ibland, och det svåra är ju att lyckas upprepa dom där bra slagen, gång på gång på gång!

I den här lektionen  lär Mikael ut dom viktigaste grunderna att tänka på med drivern, dom här viktiga grunderna att "hänga upp" sina slag på!
Rangebollar ingår förstås i priset och Mikael kommer dessutom att ha med sig några demodrivers så du får chansen att testa några av årets nyheter från bl a Callaway och Taylor Made och kanske uppgradera din bag?

Fredagen den 14/4 kl 10:00-12:00

Puttningens enkla konst!

Mikael var den enda klubbmedlemmen som mäktade med att gå Mölndals utmanande bana under par under säsongen 2016 och puttningen är en styrka i Mikael's spel.

Under den här lektionen lär Mikael ut några enkla grunder för att undvika treputtar - men också hur du sänker fler puttar!

Mikael kommer dessutom att ha med sig några demoputters från shopen så du får chansen att känna på några av årets nyheter från bl a Odyssey, Taylor Made och Cleveland.

Fredagen den 14/4 kl 13:00-15:00

Pris: 495:- pr person, Min 4 pers/ max 8 pers.

Anmälan till kurserna görs till direkt till Mikael. För närvarande är e-mail det bästa alternativet:

mikael.jaarnek@gmail.com

Eller sms till Mikael på telnr: 0768-11 22 13