Rolf's erbjudanden

Rolf i solen!

Våran pro Rolf Lossius har en rad olika typer av erbjudanden till oss medlemmar på Mölndals Gk! Både enskilda privata lektioner och grupplektioner. Du kan få träna med ett "spänningsmätande pannband" som Jason Day gör för att lära dig att hitta en avslappnade känslan inför svingen! Man kan också träna "enkelt och praktiskt" på rangen, våra övningsområden eller ute på banan!

Det är förstås möjligt att skräddarsy dina lektioner och din träning på ett sätt som passar just dig och dina behov! Att föra en dialog med Rolf kring din träning är grunden för din framgång ute på banan.

Här nedanför finns en rad olika introduktionserbjudanden från Rolf. Utbudet av dessa lektioner och kurser kommer att uppdateras löpande.

Här följer de olika lektionserbjudanden som Rolf erbjuder:

• Nybörjarkurs, så kallad "Gröna kortet-kurs" - 1995 kr
  • Speciellt erbjudande - Gröna kortet-kurs samt eftermiddagsmedlemsskap för 2018 - 3 995 kr

• Privatlektion 35 minuter - 450 kr  "En genomgång om vart du står i dag- och vad du önskar göra"
  • Privatlektion 50 minuter - 700 kr  "En lektion där vi jobbar djupare med dina utmaningar"
  • Privatlektion 90 minuter - 1100 kr "En lektion där vi jobbar med en eller flera olika moment i din golf, typ närspelsområde eller ute på banan"
  • Paketpris 3x35 minuter -  1200 kr
  • Paketpris 4x50 minuter - 2400 kr
  • Parlektion 55 minuter - 850 kr
  • Par paketpris 3x55 minunter - 2 250 kr

• Grupplektion 3-4 pers, 55 minuter - 1 100 kr (hela gruppen)
  • Grupplektion 5-8 pers, 55 minuter - 1 400 kr (hela gruppen)
  • Grupplektion 9-12 pers, 55 minuter - 1 650kr (hela gruppen)

• Spellektion 9 hål, 1 person - 1 100 kr (inkl. 30 minuters utvärdering efter ronden.)
  • Spellektion 9 hål, 2 personer - 750 kr/pers (inkl. 30 minuters utvärdering efter ronden.)
  • Spellektion 9 hål, 3 personer - 600 kr/pers (inkl. 30 minuters utvärdering efter ronden.)

• Observera att Rangebollar ingår i alla typer av lektioner med någon av vår tränare!

Anmälan till kurserna görs till klubbens reception eller direkt till Rolf. För närvarande är e-mail det bästa alternativet:

reception.molndalsgk@telia.com

rolf.lossius@me.com

Eller sms till Rolf på telnr: 073-422 57 32

Det är mycket viktigt att komma ihåg att din dialog med din tränare också är grunden till vad du kan åstadkomma på dina lektioner! Rolf är anpassningsbar och kan möta de allra flesta önskemål och anpassa träningen till vad du vill ha - och vad du behöver!

Lycka till, och kom ihåg att Bra Golf är Rolig Golf!

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och att detta lektionsutbud kommer att uppdateras under säsongen!