Ungdomsträning

Vår nya ungdomstränare

Mölndals golfklubb har engagerat Oscar Johansson Köbi som ungdomstränare.

Oscar är ett känt namn sedan tidigare eftersom han varit assisterande tränare i ungdomsgrupperna.

Nu tar Oscar steget upp som huvudtränare för gruppen 8-12 resp. 13-16 år. Med 7 i handikapp är Oscar en av de bästa på klubben och han går med sitt trevliga sätt hem i både receptionen där han arbetar extra på helger samt hos våra barn och ungdomar! Den här lösningen tror vi blir riktigt bra för våra ungdomar!

Träning tisdagar med start 31 maj:

17:30-18.30 för 8-12 år
18:35-19:35 för 13-16 år
19:40-20:40 för juniorer 17-21 år

Det går bra att bara dyka upp vid träningarna och har du frågor är du välkommen att höra av dig till receptionen!

Välkomna!

Vill du engagera dig som tränare för våra yngsta barn?

För våra riktigt unga spelare behöver vi flera föräldrar som engagerar sig i deras golflek och golfspel. Vill du hjälpa till att ta ansvar, om än för enbart några omgångar, kontakta styrelsen eller receptionen. Blir ni ett gäng föräldrar kan vi få ihop ett schema för sommaren så att våra unga kan få regelbunden och rolig lek och spel på vår klubb.