Vår tränare

ROLF LOSSIUS

Ansvarig Huvudtränare

Rolf Lossius är en gladlynt norrman med en tydlig filosofi i sin träning:

” -Golfen blir ofta för krånglig! Men golfen är för alla, och jag vill att alla ska kunna vara med! Även handikappade!”

” -Det är fantastiskt när man lyckats nå fram till en elev och verkligen lyckas hjälpa honom eller henne med sin golf!”

Rolf har spelat golf sedan 1995 och jobbat som pro sedan 2010. Han är utbildad inom norska PGA men vidareutbildar sig nu inom det svenska PGA.

Rolf Lossius är en mycket driven instruktör, använder många moderna hjälpmedel och skapar olika typer av sätt att träna för sina elever, oavsett om dom är ensamma eller i grupp. Han trivs också lika bra med att träna spelare som inte hållt på så länge - med lite högre handikapp och rena elit-spelare!

Rolf ser nu fram emot säsongen 2017 och är beredd att jobba hårt för att öka aktiviteten på Mölndals Golfklubb och har redan nu myntat mottot: "2017 ska bli vårt bästa år!"

Man kan boka lektion med Rolf via mail eller sms.

Några snabbfakta om Rolf's golf!

Klubbor: Callaway
Favoritklubba: Putter
Styrka i spelet: Längden
Svaghet: Tajmingkänslig
Ber kompisarna kolla: Siktet!
Naturligt slag: Fade
Mentalitet på banan: Strategiskt smart.
Lägsta score: 61 (på Cypern)
Antal HiO’s: 4