Se föregående vecka Se nästa vecka
Öppettider: Mån - Tors 10:00-16:00, Fre - Sön 10:00-20:00

Dagens Lunch 17-23 juni

Välkommen till vår restaurang som du finner på övervåningen i vårt klubbhus.
Förboka gärna dagens lunch om ni kommer i större sällskap - helst dagen innan!
Eva 0707- 26 64 50

Måndag

Fläsknoisette med stekt potatis, grönpepparsås och persilja.
Vegetarisk paj med broccoli, svamp och fetaost samt syrade juliennegrönsaker.
120 kr

Tisdag

Musakka.
Vegetarisk paj med broccoli, svamp och fetaost samt syrade juliennegrönsaker.
120 kr

Onsdag

Örtstekt kycklingbröstfilé med rostad potatis, skysås samt primörer.
Pankopanerad fångst med kokt potatis, majskräm, haricots verts samt citron.
120 kr

Torsdag

Pannbiffar med potatismos, gräddsås, rårörda lingeon och persilja.
Pankopanerad fångst med kokt potatis, majskräm, haricots verts samt citron.
120 kr

Fredag

Midsommarbuffé för de som deltar i tävlingen. 
(kontakta klubben för att delta)

Lördag

Söndag

Öppettider: Mån - Tors 10:00-16:00, Fre - Sön 10:00-20:00

Á la carte

Fish and chips, remouladsås och citron - 139 kr
Ceasar club sandwich: skicka, bacon, rispigt bröd, dressing, tomat, sallad, ost. Serveras med pommes - 120 kr
Bratwurst med pommes - 120 kr
Pasta Bolognese - 120 kr

Sallader

Ceasar sallad: Grillad kyckling, romansallad, tomat, Ceasardressing, krutonger, bacon och persilja - 119 kr
Grekisk sallad: Tomas, gurka, lök, paprika, kalamataoliver, fetaost, olivolja, oregano - 109 kr

Catering

VI GER DIG MEDELHAVETS GASTRONOMI

Med vår catering - expertis kan vi skicka Medelhavets smaker direkt till din dörr eller till ditt evenemang. Oavsett om det är en företagssammankomst, ett intimt personligt firande eller bara en dag du vill göra speciell, är våra skräddarsydda cateringtjänster utformade för att inbefatta den grekiska gästfriheten i varje tillfälle.

 

UTSÖKTA CATERINGSTJÄNSTER

Våra cateringtjänster för företag eller personliga evenemang låter dig fördjupa dig i en värld där mat är något mer än det som stillar ens hunger; det skapar minnen. Oavsett om det är en utsökt lunch, en minnesvärd buffé, ett överdådigt bröllop, en mysig julfest, en energisk after work-samling eller till och med en traditionell grillfest under den nordiska himlen, så är våra köksmästare till ditt förfogande.

Vi skapar dina företags-, professionella eller personliga festmåltider precis där du vill, oavsett om det är de välbekanta hörnen av din arbetsplats eller en unik plats som du väljer. Vid livets viktiga stunder, de erfarenheter som verkligen betyder något, när du firar speciella ögonblick eller affärsmilstolpar, finns våra kulinariska trollkarlar vid din sida, redo att sprida lite magi. Vi är här för att lyfta dina upplevelser och förvandla dem till unika berättelser om oförglömlig smak och enastående charm.

 
 

DELA BARA DIN VISION MED OSS OCH SE OSS SKAPA EN UPPLEVELSE EXKLUSIVT FÖR DIG, EN SOM DU KOMMER ATT MINNAS BÅDE TILL HJÄRTAT OCH GOMMEN

 

 

Antingen man väljer att låta alla mingla, att servera tapas, ha buffé, en festlig måltid eller gourmetmat finns vårt duktiga team där för att förverkliga ditt drömevenemang. Vi står även till din tjänst för att komma till ditt ställe och laga maten åt dig p åplats, om det är vad du föredrar. Dela bara din vision med oss och se oss skapa en upplevelse exklusivt för dig, en som du kommer att minnas både till hjärtat och gommen.

Och om du är sugen på en bit Grekland men vill sitta hemma och mysa eller om du är upptagen på kontoret, är vår takeaway-service här för dig. Med en meny späckfylld av det grekiska kökets rika, livfulla smaker kan du välja en rad rätter som lovar att föra dig till det Egeiska havets soliga stränder redan efter första tuggan. Enkelt, bekvämt och alldeles exklusivt är vår takeaway ett löfte om Grekland packat i en låda, redo att följa med dig var du än befinner dig.

 

Låt oss ta med oss de grekiska festligheterna till din bjudning eller evenemang. Kontakta oss på 00 46 (0) 70-215 96 78 eller info@glykanisosgbg.se och ge dig ut på en kulinarisk resa som förenar Greklands värme med Sveriges elegans. Smaka på passionen, njut av ögonblicket och låt varje måltid vara en fest!

Take Away

Allt på vår meny kan paketeras för takeaway till ditt hem eller kontor, eller till och med till ditt företag, så att du kan ta med dig en bit av Medelhavet till din egen plats.

Du når oss på telefon 0702-15 96 78